MENY hamburgermeny Close-menu button

Her er vinnerbildene i fotokonkurransen: Et mangfoldig jakt, fiske og friluftsliv

NJFF skal ha seks fotokonkurranser i år, hvor man kan sende inn sine beste bilder innenfor gitte temaer. Her presenteres vinnerbildene fra andre fotokonkurranse i jubileumsåret.

​​Hele 259 bilder ble innsendt i konkurransen som varte i mars og april. Temaet var "Et mangfoldig jakt, fiske og friluftsliv". Det ble sendt inn mange fantastiske bilder med mye jakt- og fiskegled​e. Dersom du ikke var blant vinnerne denne gangen håper vi du deltar i vår neste fotokonkurranse som varer til 30. juni. 

1. plass: Abborfiske på Agsjøen

bilde av to gutter som ligger på isen med mange gjedder foran dem

Vinnerbildet er tatt av Anita Høiby Gotehus. -Dette var tidenes abborfiske på isen på Agsjøen i Elverum kommune, forteller Gotehus. -På drøye to timer dro guttene opp 154 abborer, ved hjelp av maggot på mormyshka. Bestekameratene Eirik Bakkedal Andersen (11,5 år) til venstre på bildet og Olav Gotehus (12 år) fikk en travel stund på isen. -Det gikk i ett, sier Olav Gotehus. Vi fikk nesten ikke snøret uti før det nappet på nytt og på nytt. JEg tror dette blir en hard rekord å slå med det første, sier han lurt. -Dette var utrolig gøy. Jeg har nok aldri opplevd maken til bitt før, sier Eirik, som har veldig mange fisketurer å se tilbake på tross sin unge alder. 

2. plass: Den første sjøørreten

bilde av en dame som holder en sjøørret

2. plassen gikk til Adriana Finstad med dette flotte bildet av seg selv. -Det var en fantastisk opplevelse å få sjøørret på kroken for første gang, forteller hun. Det blir garantert mange flere fisketurer fremover. 

3. plass: Hundetrening på Sviland

bilde av en mann på fjellet som holder en hund

Adis Mujanic stakk av med 3. plassen for dette gode bildet av seg selv og hunden Amore. -Dagen bildet ble tatt var vi på hundetrening på Sviland, forteller Mujanic. -Det finnes ingen større glede enn å trene en unghund. Det å se fremgang, feil og lærdom er abolutt et kunstverk, avslutter Mujanic. 

Vi gratulerer så mye til alle vinnerne, og vil takke for de mange fine bidragene til konkurransen. 

Bli med i NJFFs neste fotokonkurranse med tema "Vill turmat"​