MENY hamburgermeny Close-menu button
OsJFL_Topp.png

Velkommen til Os JFL

Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere. 

Os Jakt og Fiskelag ble startet i 1968 og holder til på Ulven, der har vi eget klubbhus med hagle-og riflebane.  Vi har tilbud om skytetrening, elgbane, videre småvilt og hjortejakt.  Fiskekort selges for fiske i Oselva.  Aktivitetene er for alle som er jakt-/fiske og friluftsinteresserte.  Velkommen til oss!​

Åpningstider skytebane

Riflebane 100m åpner 4 april fra  kl 18-20  Åpent Mandagene og Torsdagene. Helligdager er det stengt. Juli er det sommerferie. 1 August åpner vi igjen. Fra September kun mandagene til ut november.

Haglebanen er åpen hele året hver tirsdag fra 18.00 - 20.00. Fra april - september er det åpent tirsdag og onsdag kl 18 - 20

Aktivitetskalender skytebaner

Nyheter

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Os JFL

Hogne Markhus

Leder

Jan Erik Larsen

Leder jaktutvalg

Rune Sævareid

Leder rifleutvalg

Anders Fløysand

Ungdomsansvarlig

Mona-Karin Kjelby

Kvinnekontakt

Rune Sævareid

Styremedlem

Stig Gram-Knutsen

Styremedlem

Kenneth Jansen

Kasserer

steffen Vik

Leder lerdueutvalg

Remi Bårtvedt

Leder fiskeutvalg

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!