MENY hamburgermeny Close-menu button
Hjortesnadder med tyttebæraioli er rett og slett skikkelig snaddermat til helgekosen. Med både bacon, sopp og syltet rødløk blir dette en vilt god tacovariant.

Hjortesnadder

Hjortesnadder med tyttebæraioli er rett og slett skikkelig snaddermat til helgekosen. Med både bacon, sopp og syltet rødløk blir dette en vilt god tacovariant.

Oppskrift
Hjortesnadder

Ingredienser
4 personer:

Tyttebæraioli:
165 gr majones
2 fedd hvitløk
1 ss sitronsaft
2 dl tyttebær
Hjortesnadder:
0.5 stk løk
200 gr sopp
100 gr baconbiter
400 gr kjøttdeig av hjort
Salt/pepper
2 ss søt soyasaus
3 ss Worcester sauce
8 tortillalefser
1 pose ruccula
Syltet rødløk

Slik gjør du:

Tyttebæraioli:

  1. Ha majonesen i en bolle.
  2. Finhakk hvitløk og ha det over i majonesen. Tilsett sitronsaft, salt og pepper. Mos tyttebærene noe, og ha det over i majonesen.
  3. Bland det hele godt sammen. 

Hjortesnadder:

  1. Del opp løk og sopp i skiver.
  2. Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme. Fres baconet til det begynner å bli sprøtt.
  3. Ha i kjøttdeig og sopp, og stek til soppen til den er gyllen og kjøttdeigen er gjennomstekt.
  4. Smak til med salt, og pepper.
  5. Fyll de små tortillalefsene med hjortesnadder, syltet rødløk og ruccula, og topp med en deilig og frisk tyttebæraioli.
Hjortesnadder.jpg