
Turburger
Burger smaker alltid godt, også når du er på tur, enten du er ved sjøen, i skogen eller til fjells. Turburger lager du i en fei med noen enkle forberedelser hjemme.
Publisert 30. juli 2022 kl. 17.40
Oppskrift
Turburger:
Ingredienser
4 personer:
Burger:
0.5 stk løk
100 gram bacon
400 gram kjøttdeig av vilt
2 ss brødrasp
1 egg
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss smør
Tilbehør:
4 stk hamburgerbrød
4 skiver ost
4 skiver tomat
Salat
Hamburgerdressing
Utstyr som anbefales:
- 2 matbokser
- stekespade
- Primus med stekepanne
- Gass
- Lighter
Slik gjør du:
Forberedelser hjemme:
- Finhakk løk og bacon, og ha det over i en bolle sammen med kjøttdeigen av vilt.
- Tilsett brødrasp egg, salt og pepper. Bruk hendene og bland alle ingrediensene lett sammen.
- Form fire burgere. Varm opp en stekepanne med smør og stek burgerne til de er halvferdig, men gylne på begge sider.
- Ha hamburgerne over i en matboks.
- Del tomatene i skiver og legg i en matboks sammen med nok salatblader til fire hamburgere og fire osteskiver. Pakk sekken med alt tilbehøret og utstyret.
På tur:
- Varm opp en stekepanne med litt smør på primusen på lavt bluss. Ha hamburgerne i stekepannen og legg en osteskive på hver. Ha på lokk slik at osten smelter.
- Fyll brødene med hamburgerdressing, salat, tomat og burgere, og nyt turburgeren i det fri.